Categories
Musik

Spellista Hälsingland

Lyssnar på Hälsingetoppens spellista som är satt på shuffle (som den skall vara). Först kommer en bra låt, sen en annan bra låt och så en till bra låt som känns bekant. Ja och visst är det kamrat popstjärnan själv med vänner. Lyssnar vidare gör jag. Prova att lyssna du med.

Vi har fantastiska artister i det här landskapet. Det mesta är hur proffsigt som helst. Det som är ännu häftigare är att den här listan uppdateras varje fredag och mer och mer härlig musik från Hälsingland blir tillgänglig.

Listan innehåller de tio mest spelade låtarna (på Spotify) från respektive artist på listan. Allt från opera, jazz, till rå punk och len folkmusik. Stort och smått.

Saknar du någon på listan så hör av dig till mig så adderar jag. Kopplingen till Hälsingland kan vara så small som att så med ett ben över landskapsgränsen eller ha sommarstuga här.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.