Categories
Swedish

Rättvist

Tänk om den här killen hade kända föräldrar. Scenen hade varit en fullsatt Globen och lika i världens alla huvudstäder. Nu heter han Anton Roth och kommer från Söderhamn och skall ha oerhörd tur om han tar sig dit även om hans musik är av yppersta världsklass i sin genre.

Lägg alltså namnet Anton Roth på minnet. Nykoppling på Hälsingetoppen from idag. Låt inte andra bestämma vad du skall lyssna på. Välj och bestäm själv! På Hälsingetoppen finns många andra guldkorn som denna. Det fantastiska är att det gäller varje by, stad, samhälle i det här landet. Guldkornen finns överallt. Men man måste orka leta. Inte vandra efter andra som en blind och oförmögen dumbom.

2 replies on “Rättvist”

Det låter inte särskilt rättvist anser den okända föräldern, men antar att det skulle vara betydligt lättare att nå ut bland allt “brus” om man haft ett känt namn redan från början. Jag blir oavsett väldigt glad över dina ord om Antons musik och kan inte annat än att hålla med, även om jag som förälder brukar anses partisk, så är ju inte du det.

Han är värkligen värd allt beröm. Ibland är det ju tvärt om. Som med Beatles att föräldrarna blir väldigt berömda tack vare sina barn. Heja på honom. Han är en riktig talang!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.