Categories
Betraktelser & Berättelse

Rullar

hi haters scrabble tiles on white surface
Photo by Shamia Casiano on Pexels.com

Ni vet rulla set där klotet upp för backen om och om igen. För mig är det resor till och från Ljusdal. Dit idag också. Ja och hem. Minst en tur varje dag. Men idag dit för spruta nummer fyra. Fast nåja. Spruta nummer ett och spruta nummer två heter det. Sen är det påfyllnadsdos ett och påfyllnadsdos två. Enkelt får det inte vara då kan ju folk fatta och förstå. Fast inte jag då såklart. Dummare dummast. Men spruta fick jag. Överlevt både hemresa och hit.

Annars försöker jag bli klar med grejer innan lördagen. Håller mig sysselsatt. Olika saker försöker stjälpa det här. Som turer till Ljusdal. Men mest då supportärenden på byn. VILL INTE skriker jag där. Men ibland måste man tydligen. Skulle kunna betala en femhundring för att slippa. Ja göra det med glädje. HATAR!!!

Musik blir det inte mycket. Men lika bra det kanske. Men kodande alltså desto mer. Glädjer väl bara mig. Men för undertecknad räcker alltså det. Ja och alltid retar det väl någon. Som vanligt.

Tills vi hörs igen.

ps Fick en SSD av äldste sonen, på söndagen när jag skulle starta upp datorn så diskkrasch. Aldrig tidigare har en sådan kommit så lägligt. Fick alltså chans att sätta i SSD’n direkt. Hej vad det går nu. Fast en dag åt helvete som kunde användas till bättre saker först såklart. Men det var det tamefan värt. Nästan allt jag kör på nu är saker jag fått av andra eller hittat. Återbruk. Tack för det kära söner och andra. ds

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: