Categories
Företagande

Slutdrömt

Skulle gå få till rätt mysigt. Jo det tror jag. Men man får kanske vara lite innovativ såklart. Uthållig. Men inget av det är ju konstigheter för en förtagare. Slalombacke på närmare avstånd än du kan spotta. Björn och älg på tomten. Milsvida skogar och skidspår och orörd natur inpå knuten. Vandringsleder. Gå eller cykla. Skoterleder som kan ta en hela vägen till trädlöst land och tillbaks. Älvar och sjöar med mer fisk än det går att räkna. Ja och vatten som går att dricka där du går och står.

Mitt i ett paradis alltså. Snö, snö, snö, glesbygdsgnäll och myggor filtrerade. Men ofiltrerat, lite pittoreskt då och ganska också. Som vilket kustsamhälle (jo det här är inland) som helst. Vi har till och med gubbarna på ljugarbänken. Jodå. Från dom kan man få nyfikna blickar och en bra historia om man vågar lyssna eller ännu hellre hittar modet att sätta sig på bänken en stund. Jag vet för jag är ju en av de där gubbarna numera. Snart på bänken jag med. Måste börja snusa först.

Slå till vettja’

https://www.hemnet.se/bostad/ovrigt-ljusdals-kommun-los-kyrkbyvag-76-17509157

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.