Categories
Böcker

Senast lästa bok

Sockerormen av Karin Smirnoff

Jag har stora förhoppningar på den här boken innan jag får den i min hand. Och oj så den levererar. Man vill aldrig sluta läsa.

Historien är hemsk. Pedofilen som bara vill “lära barnen kärlek” men som egoistiskt tar och förstör allt som är oförstört utan samvete. Jo det är synd om honom också. Men ännu mer såklart är det synd om barnen som han dirigerar och “äter” av som om de var efterrätter. Mamman som är avundsjuk på det egna barnet. En djävul som det också är synd om. Egentligen. Vuxnas svek på alla punkter och hur barn klarar av det.

Jag förstår inte hur man klarar av att skriva en sådan här bok. Var får man insikterna ifrån? Fantastiskt och skrämmande.

Läs!

Andra böcker som jag läst finns här.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: