Categories
Betraktelser & Berättelse

Veckoslut

Sådåså, är det helg innan man hinner blinka. För det som vid pre åtta i morse kändes som måndag är nu vid pass arton fredag. Inget att göra åt således. Man får gå in i vilan. Eller fortsätta på den vägen, väl tränad av tidigare dagar därstädes. För några större åthävor har det inte varit här idag. Bara små försök. Men ibland är små försök bättre än ingenting. Det vet jag med bestämdhet av erfarenhet.

Gissar att soffan håller mig fången imorgon. Precis som den brukar en lördag om inte annat står uppskrivet på någon att-göra-lista. Ja visst ja. Det gör det. Står saker på att-göra-listor. Massor. Men tricket är enkelt. Man kan låta bli att läsa de där listorna. Ligga kvar som vilken Kronblom som helst där i soffan. Njuta helt omedveten om vad som står på dem.

Kvällen kräver hur som helst en film. Det kan inte hjälpas. Behöver en BRA film. Förhoppningsvis är Netflix behjälpliga där. Cineaster och HBO finns att falla tillbaks på om inte. Och jodå. Att se film är en helt ny upplevelse med en ny tv.

Men helg alltså. Härifrån. Hoppas du som läser detta också har en skön ditto. Njut. Liksom.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.