Categories
Swedish

Sprutbomb

close up view of needle of a vaccine
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Försöker ta den där säsongsinfluensasprutan idag som erbjuds folk i min ålder. Mål: Hälsocentralen i Los. Transport: Tar några minuter med fransk bil. Parkerar. Får höra att sprutan tas i matsalen. Går in. Sextio personer som väntar på spruta där inne. Eller hundra. Eller något däråt. Person två i kön står där och har väntat en timme. Ojjar sig. Det fattas papper. Allt har stannat av. Det kopieras just nu. Jag går därifrån. Provar nästa vecka igen. Eller kanske nästa efter det. Eller skiter i det helt och hållet.

Tänk att det finns så många pensionärer ens…

DHL lovar leverans idag. Expresspaket. Dörr-till-dörr. 11:13 är det levererat säger SMS. Lastbil synes ej. Inte paket heller. Ligger antagligen på ICA. Borde stått “Nästan dörr-till-dörr leverans“. Men man får väl vara glad att det kommer fram överhuvudtaget hit ut. Det har hänt att saker har legat flera veckor i Gävle innan de levererats så det här är väl bra i jämförelse. Men jag har ingen brådska alls. Så varken sur eller irriterad. Bara noterande.

Annars jobbas det. Lillkatten är med. Busig. Uppiggande. Glad.

Livet på kullen går vidare.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: