Categories
Swedish Uncategorized

“Gävleborg är det dåligaste jag har sett”

Gävleborg är det dåligaste jag har sett

via Sämst på mänsklig utveckling – Gävleborgare håller med – Nyheter P4 Gävleborg.

2 replies on ““Gävleborg är det dåligaste jag har sett””

Var det inte Fölsters institut som också låg bakom rapporten som dömde ut humanistiska ämnen? I vilket fall, du hann ju med att stänga din fb-sida innan jag hann sälla mig i kören av de som kommer sakna inläggen. Men nu kommer jag att hänga mer här helt enkelt. Och det kanske är bättre.

Helt olyckliga är vi väl inte heller… Det handlar lite om hur man värderar “lycka” också. skulle jag tro. Men kvarstår att Gävleborg ligger sist i alla undersökningar som pratar om något bra och först i alla som paratar om något dåligt. En väckarklocka!

Kul om du hänger med mannen. 🙂

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.