Categories
Betraktelser & Berättelse

Snö, snö, snö – eller inte…

Nope, jag vill inte gnälla. Men tydligen tog gnället ändå skruv igår. Någon eller några förbarmade sig över min oansenliga blogg. Fast så allvarligt tar jag ändå inte på “tittarsiffror”. Läser en så är jag helt nöjd och läser ingen skriver jag väl antagligen ändå hela vägen in i evigheten.

Sitter här och stärker mig med en kopp kaffe innan snöfallet. Det som skulle komma tio. Men nu spås det komma sju ikväll. Bara vädersystemen själva vet. Eller inte. Mer slumpartat än dom får man väl leta efter. Men det kommer när det kommer sa gubben. Men kaffe och värmeelelement nära sig är nödvändigt för att stärka försvaret mot vinterns obevekliga antågande. Accepterad här endast bara för att behålla jämvikten.

Men här finns buggar att söka. Ja och så är det Science & Innovation day. Föreläsningar. Men planen är att ställa upp telefonen mellan skärmarna. Då kan man hugga när något av intresse dyker upp. Det blir alltid lite PK över de där ämnena. Ungefär som Vinnova ligger man alltid ett par steg efter. men låtsas ligga före. Men kan väl vara intressant ändå säger den vetgirige.

Så härifrån kodande. Var visste en föreläsning med Fabian från Företagarna också på eftermiddagen. Företagarna? Finns inte dom mest för sin egen skull? Gör dom nytta? Knappast. Men kanske råkar Fabian ut för samma öde som förmiddagens föreläsningar. Ges ett halvt öra (Marshallörat, det dåliga) och en plats mellan skärmarna.

Men som sagt jag har en bugg(d)jävel att hitta. Dom kryper nämligen inte fram av sig själva de där krypen. De skall jagas av sådana som mig. Lugnet lägger sig icke förrän den är funnen…

Liksom.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.