Categories
Status från just idag Swedish

Katter, Mars och vår.

ful-katt

Ja jag gillar vår. Verkligen gillar. Snart slipper man pelletshantering och det är ljust igen. OK jag har en släng av pollenallergi men den hindrar mig inte från att njuta till fullo. Det är bara en sak som inte är helt perfekt. Katter, Mars och vår. Det går liksom inte ihop med hemmiljö. Katter blir liksom lite för till sig såhär i Mars. Det spelar liksom ingen roll att dom är kastrerade. Det skall markeras och det skall göras lite här och där. Det luktar alltså f:n helt enkelt. I hela huset. Har man dessutom som oss frigång för katterna händer det ibland att någon katt utifrån smyger sig in eftersom våra kattflickor är intressanta parningsobjekt. Den skall naturligtvis också markera. Okastrerad oftast också såklart och då stinker det ännu mer. Dom här speciella gästerna plockar fram sin mest goluktande förförande markeringsdoft såklart. En markering som våra egna katter – som naturligtvis inte vill visa sig sämre – måste kompensera för. Fattas bara annat. Vem är egentligen herre här i huset. Ja, inte är det jag. I alla fall inte när det gäller markering.

Så Mars genomlever vi i ett doftinferno här i det stora gula huset på höjden. Ja det svabbas med citron och allt annat starkt parfymerat men det hjälper föga. Katterna är liksom segrarna den här tiden. Urk liksom.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: