Categories
Betraktelser & Berättelse

En dag går

En dag går. Sysslan är gräsklippning. Har inget emot det. Visserligen får jag mecka med gräsklipparen en timme först. Som vanligt. Och visserligen sitter motorn oroväckande löst senare när jag klipper. Och visserligen går allt annat på gräsklipparen på sista varvet. MEN, jag kan njuta av det här. Bara gå där i fyra timmar och klippa gräs. Gira för humlor, spindlar och paddor. Ja de kära paddorna. Som varje år brukar fastna i källartrappen som om den vore en fälla. Som vi inte sett några av i år förrän idag då både K och jag får träffa på en varsin. Jag kysser inte min. Oklart hur K gör med sin.

Nu tidig kväll. Det skall komma regn. Mycket regn. Prognos. Verkligheten kan bli en annan. Ok för mig vilket som.

Bloggen har dundrat på den här veckan. Oklart varför. Och inte alls på någon influensernivåer såklart. Men i alla fall dubbelt så många läsare och mer. Kul tycker jag. Men oftast beror det väl mest på en slump . Att några samtidigt söker på något jag råkat skriva på. Bloggen brukar snabbt ramla tillbaks och ticka på ungefär fyrtio läsa per dag. Men sanningen är ju såklart att jag skulle skriva också om det var noll. Jag skiter alltså i er läsare! Fast utan att det är illa ment kan jag påpeka. Ni får gärna stanna kvar. I alla fall om ni finner något litet nöje i det. Ni finns liksom inte där för min skull. Hur skulle det se ut? Mitt ego är för stort ändå.

Egosänkande kan väl mina musikfans fascination för ny “musik” från mig kanske vara då. Ordentligt. Jag är definitivt den ende som får färre lyssanare när han släpper ny musik mot vad han har innan. Men där är det då alltså tur att mitt ego är stort som det är. Annars hade jag kanske blivit ledsen. Gråtit en skvätt. 😉

Det är OK ändå. Konstigt nog är jag där i mitt liv. Det är en seger.

Nu lite mat, lite kaffe och sen en film. Perfekt lördag kallas det.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.