Categories
Betraktelser & Berättelse

Den sista lappen…

Den sista lappen blir kvar. Usch! Men man får försöka att inte tänka på den för nu och här börjar semestern. Ingen låtsassemester. En riktig. Och resa skall man. Japp. Till Nordanstig. Covidpass fixat. Det blir nog bra.

Ha nu en trevlig sommar på er allesammans. Möjligen kan det tänkas att jag smyger in hit och skriver några rader fast det är semester. Men sådant återstår att se och står fortfarande skrivet i stjärnorna.

Liksom

2 replies on “Den sista lappen…”

Ha en riktigt trevlig sommar själv Åke!

Nordanstig är väl inte fy skam. Vet dock inte om Pär Engman bor kvar i Bergsjö. Men det blir säkert bra när ni kommer dit! Vi siktar mot Gotland men man vet aldrig vart vindarna bär. Hoppas du tittar in med ett litet meddelande eller kåseri.

Och så var det det där med liksom, liksom. Vilket jäkligt bra ord. Efter att ha läst varenda inlägg på din blogg i jag vet inte hur många år så har jag börjat i tal smyga in lite liksom efter påståenden då och då. Även i text får jag typ bita mig i tungan (eller fingret) för att inte smyga in ett liksom. Det passar ju så bra! Passar in i rytmen, funkar kanske bäst som förstärkning men även för eftertanke. Nu är ju liksom ditt, så jag har inte vågat låna det än. Men det kommer nog att ske snart. Liksom!

Pär Engman har blivit Järvsöbo han. Var visst någon klack som drog…

Ja och liksom är ju “liksom” fritt. Det och äkta Norrländsk osshhhhh på inandning är grejer det.

Hoppas vindarna bär er till Gotland. Fin ö. Visby var vår hemmahamn när jag låg i lumpen. Fast vi kom dit bara en gång ändå. Men inget är logiskt i det militära.

Ha nu en riktigt skön sommar. Åker till Nordanstig på momangen…

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.