Categories
Betraktelser & Berättelse

Bill skall skiljas

Det kan väl inte ha undgått en enda en vid det här laget att Bill och Melinda skall skiljas. En ny trend här. Folk skiljer sig numera strax innan pension. Har noterat ett tjog fall på senare tid.

Men det är inte detta faktum det här blogginlägget skall handla om. Nope. Bill och jag har nämligen kamperat ihop under alla år men på varsin sida av Atlanten. Har det gått bra för Bill så har det gått dåligt för mig, ja och tvärt om. Han är liksom min anti-persona. Nu har det ju aldrig gått så dåligt för Bill alls. Så ju rikare han har blivit desto fattigare har jag blivit. Men nu då äntligen. I det här borde han definitivt blir av med lite stålar. Alltså, ja ni fattar. Det borde ramla in en del här istället. Nåja, kanske inte i samma storleksordning som de Melinda och han hanterar. Men en förbättring är på väg här. Definitivt. Några hundringar plus borde det bli i alla fall. Är väl rimligt. Efter alla år.

Så Bill. Om du nu skulle läsa det här. Dela nu pengahögen generöst med Melinda. Ta i vetja. Så det känns.

I allt annat beklagar jag såklart.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.