Categories
Betraktelser & Berättelse

Tussen

Tussen och jag. Vi är kompisar numera. Näsblodstussen alltså. Minst en gång om dan möts vi. Oftast som de första på morgonen. Skit är det. Alltid lite tussmaterial i fickan och annorstädes numera.

Men har fått Nozoil som hjälper lite. Gamla gubbar behöver tydligen smörjas upp. Det visste man liksom inte att den skulle komma. Men sen skall jag försöka få tag på en luftfuktare till nätterna också. Det tillsammans med avslutad pelletssäsong och mindre damm skall väl få till något med det där hoppas jag.

Tisdag. En rätt bra dag. Inte lika bra som måndagar såklart. Men tisdag innebär fortfarande att man har ett gäng oskrivna dagar framför sig. Bra om man vill få något gjort.

För er som vill jobba både på Windows och Linux med applikationer i C/C++ kan jag rekommendera vcpkg. Oj vad det paketet underlättar den processen. Ser dock ingen användning av den på Linux-sidan, men på Windows sidan – ovärderligt.

Nu så kör vi.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.