Categories
Swedish

Extra allt

Måste beställa extrapellets. Hade det varit Aftonbladet som rapporterade det där så hade de haft med en intervju med en prominent forskare som uttalade som om nästa istid. Är det nu den kommer? Ståendes där framför universitetet med en djupt allvarlig och påklistrad seriös min.

Fast glömde såklart. Allt är den globala uppvärmningens fel idag. Jodå, jag är ingen förnekare av den teorin. Däremot kan en helt normal vinter vara såhär. Det har hänt förr.

Serrö!

Men en extra pelletspall är en extra pelletspall. Tufft.

Dagar som går. 259 kvar. Ingenting. Inte om man levt 23000 ungefär. Men man minns lumpen. Helvete vad långt de elva månaderna var. Ändå hade vi väl en massa skoj också under den där tiden. Men ett år ter sig längre om man bara levt i 6000 dagar såklart jämfört med 20000. Det säger sig själv. Det där relativa som vi försöker hålla fast vid som just något att hålla fast vid.

Sol och kallt idag. Har varit ut en vända med den röda lilla bilen. Den som startar så snällt trotts ett trött batteri. Renault är tydligen den bil som folk minst önskar sig. Jag måste nog säga att vi tänkte så en gång också men har blivit positivt överraskade faktiskt. Att folk inte vill ha dom ger ett lågt andrahandsvärde så det blir nog en till nästa gång.

Sen att man skulle vilja ha en Jaguar är såklart en annan sak.

Men den här dagen får starta här och nu. Veckan rullade igång igår. Oj vad jag skall hinna saker…

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.