Categories
Betraktelser & Berättelse

Slut för idag – Tack för idag

Slut för idag” – “Tack för idag” var kul när man var liten. Svårt att förstå nu. Men det sas varje dag när man slutade skolan. Man var mer lättroad förr.

Men ändå passar det just nu. Jag tänker nämligen ge mig. Klockan börjar närma sig midnatt och ocoola gubbar känner trötthet. Möjligen beror den tröttheten på dagens inbärande av tre pallar pellets. Ovan. Eller också beror det på att jag varit djupt koncentrerad hela dagen emellan de där inbärandet. Två python script i varandes, nämligen.

Men skit samma såklart. Jag har gjort en låtsasarbetsdag och förtjänar en stunds läsande i min bok. Svårare än så behöver det inte vara.

Egentligen behöver jag väl inte berätta det här heller. För vem är intresserad av det här? Nu är det gjort i alla fall. Slöseri med bokstäver som istället kunde använts av någon annan som hade något viktigt att framföra. Man bör alltså skämmas.

God Natt!

5 replies on “Slut för idag – Tack för idag”

Gomorron (typ…)

Äsch inte behöver du skämmas. Jag är trogen läsare och missar få av dina utkastade bokstäver.

Bra att bära pellets. Värm upp lite innan och bär så korrekt du kan så är det väldigt nyttigt. Här nere nära fjollträsk kallar man det CrossFit och folk betalar dyra pengar för den möjligheten. 🙂

Ja, 100% hemifrån nu sedan ganska länge. Fortsätter åtminstone fram till Jul.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.