Categories
Betraktelser & Berättelse

Motvilligt

Motvilligt ger jag upp för idag. Mycket motvilligt skall tilläggas. Japp. MOTVILLIGT. Det har varit en vrång dag. Inget. OK nästan inget, har gått min väg. Men nu på kvällen lossnar det. Men då inser man att man är en gammal gubbe numera. Behöver sin skönhetssömn. Alltså måste man ge sig och hoppas på att flytet står sig också imorgon.

Men nu då två lådor pratar med en tredje kanske man kan lägga till en fjärde. Möjligen är det att utmana ödet. Men val finns det såklart inga i det fallet. Låtsasjobbarens dilemma.

Hinner inte ens fundera på döden idag. Ovanligt här på låtsaskontoret. Men det finns alltså dagar då tankar inte går åt det hållet även här. Trotts COVID-19 och religiösa fundamentalister och amerikanska val då.

Men nu alltså släck, Hulk, tvätt, medicin, en liten, liten macka som man inte borde äta, läsa en stund och sen drömma sig bort till någon konstig plats som min hjärna bestämmer att vi nödvändigt måste besöka. Allt5 det där är rutin. Som jag såklart försöker bryta ibland. Därför att man inte mår bra av rutiner fast det kan kännas så. Människan behöver överraskningar.

Godnatt!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.