Categories
Swedish

Vem kikar fram

Jaha vem är det nu som kikar fram där uppe i vänstra hörnet. Jodå. Visst är det…? Ja han har säkert några väl valda ord han vill säga om man nu någon gång tar sig upp till översta positionen i högen.

Sover ut. Plussar en timme mot vanligt vaknande. Men först gången vaknar jag vid tre. Är säker på att det är morgon och ligger väl en tjugo minuter och planerar dagens aktiviteter (eller brist på i mitt fall då). Men vänder mig om och inser att klockan är tre. Somnar om och sover mycket gott på tio sekunder.

Höstligt, nästan svart, sirapsregn ute. Klibbiga grejer. Man stannar inne. Tror att jag kodar. Fredagskodar.

Vill bara önska den tappra skara som utgör mina bloggläsare en mycket angenäm fredag. Köp en tårta vet jag. Mola i dig! Där och då när ingen ser.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.