Categories
Betraktelser & Berättelse Swedish

Skit också

Med några veckor kvar av eldningssäsongen så går startelementet sönder på Hulken. Skit också liksom. Men med plusgrader ute så kan man såklart lugnt konstatera att det kunde varit värre. Har inte råd att köpa någon ny så vi får köra med manuell tändning de sista veckorna. Har drömt flera år om att kunna ha ett tändelement liggande i reserv. Men det skall väl gå det här också på något sätt. Går jag upp och tänder vid fyra – fem så finns det duschvatten sen till alla.

Hostigt såklart. Ganska mosigt uppe på det. Snorig som en treåring. Men skall försöka göra något som liknar nytta. Fick ju kasta mig i soffan igår. Sådant får en att misströsta. Kasta bort tid känns det ju som. Men lever. I dessa tider räcker väl det.

Hör inga björnrapporter ännu. Men gissar att vi snart ser nallarna här på byn nu. Ifjol var det arton individer som vistades inom byn. Vi hoppas på färre i år. Det har precis införts matavfallshämtning här och det blir väl lite som take-away för hungriga björnar kan man gissa. För några år sedan så var locket av på vår kompost på baksidan varje natt. Det var först när vi såg märkena efter klor på locken som vi fattade vad det handlade om.

Jaha, trotts att den här dagen inte började som jag ville, har meckat i källaren en stund nu, är dessutom oduschad, så räknar jag med att det skall bli en höjdardag.

Man får inte ge sig!

Liksom.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.