Categories
Böcker

Senast lästa bok

Blindtunnel av Tove Alsterrdal

Jag älskar verkligen att läsa saker som är underhållning men där man samtidigt får en lektion i något på samma gång när man läser. Som här där Sudettyskarna (åter)uppstår i okunskapens tomrum i min hjärna. För visst har man hört “Sudenttysk” tidigare men knappast funderat mycket över deras liv och leverne.

I den här boken så får alltså dessa människor ansikten och liv och man förstår historiska skeenden som man inte visste mycket om. Ännu en sådan där svart bläckplump som det finns så många av på den Europeiska kontinenten.

En härlig bok helt enkelt. Jodå det sker ett mord här med. Men det blir underordnat allt det andra. Gillar verkligen den här boken.

LÄS!

Alla andra böcker jag läst finns här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.