Categories
Böcker

Senast lästa bok

Vila i frid av Sofie Sarenbrant.

Jag kan säga det direkt. Köp inte den här boken. Det är slöseri med pengar.

Ännu en bok med arga gnälliga unga kvinnor. Kvinnor som på Camilla Läckbergs huvudpersoners vis ser ner på sin man, på chefen, på arbetskamraterna, sina svärföräldrar och gnäller och gnäller och gnäller om precis allt. Det skall väl föreställa en ny slags frigjord kvinna kan jag tänka men för mig blir det bara en gnällig och tröttsam kärring jag läser om. En som dessutom inte är trettio år än. Man kan ju tänka sig hur det kommer bli om några år.

Som i en passage. Hon klagar lite på att mannen inte kan få upp den varje gång. Sen när dom skall ligga med varandra försöker mannen lite försiktigt påvisa att han gärna skulle vilja bli avsugen. Då gnäller huvudpersonen lite om hur jobbiga män är och lägger sig istället på sida och lyfter upp ena låret lite så att mannen nu får komma till medan hon tänker på sitt jobb. Ja ni fattar kanske… Det är på samma sätt i alla andra passager.

Hon gnäller. Är hjälte och alla andra är dåliga. Skit! Bränn!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.