Man kan ju undra

Har lite svårt att tillgodogöra mig olika filmer och serier på TV numera. Jodå Engelskspråkiga och Svenska fungerar rätt bra men är det minsta lilla text eller prat på dialekt eller om det är otydligt på annat sätt så är man borta. K läser en del högt för mig. Det hjälper. Men som förr är det inte. Det är skit faktiskt. Man blir trött av att inte se också.

Fast nu skall jag såklart inte gnälla. Det finns de som har det jävligare.

Trettondan. Slutet. Eller början. Oxdragarveckor föröver. Till påsk. Jag gillar. Nu kan man ramla in i rutiner igen. Tror det kan bli bra. I alla fall så länge som det går att sitta framför en skärm. Elektronik numera – glöm det. Sorg där.

Vi har vilat och läst här på kullen de senaste dagarna också. Ja det har inte blivit mycket annat. Både jag och K har är sådär irriterande långdraget förkylda. Soffan alltså. Men god tajming då såklart med helger. Vi hade väl antagligen funnits där ändå. Soffpotatisar med licens att döda. Jodå.

Hade nog tänkt mig att åstadkomma lite musik under helgerna. Men av det blev intet. Ögon där också. Det mesta blir så förbannat tröttande. Fast det där kan ju vara en ursäkt bara också såklart. Slöhet. Men glad för att det är fler lyssnare där nu än någonsin på Spotify. Men det avtar väl. Finns ingen anledning att förhäva sig över det där heller. Men kan inte hjälpa att jag blir glad av det i alla fall. Löjligt såklart. Det finns de som har tusentals lyssnare. Men som sagt glad ändå jag.

Fast jag tror på 2020. Men å andra sidan har jag trott på varje nytt år sedan jag föddes. Åren brukar innehålla lite av varje hur än det blir. På de hela taget summeras ändå de flesta år som helt OK. I alla fall om man vill se det så, Mycket av bra och dåligt sitter inne i ens huvud trotts allt.

Ute är det plusgrader igen. Gråvädret följer liksom med på köpet. Men vad gör det nu såhär mot kvällen. Imorgon är en annan dag. Jag skall strax blåsa ut mitt ljus här nere och vandra upp för trapporna. Läsa en stund och sen sova några timmars skönhetssömn. Inte för att sömnen i något avseende alls har hjälpt genom åren. Men det är som det är. Den som inte ens försöker…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.