Categories
Bilder

Ett snösäkert Los

Japp, och jag fryser…

5 replies on “Ett snösäkert Los”

Jösses vad mysigt. Här är det i alla fall frostigt idag. Annars har det regnat konstant hela hösten. Vill gärna ha snö! Åker till Järvsö över jul och där är det i alla fall vitt, men inte som uppe i Los …

Den här tiden är det ju lite mysigt sådär med snö. Men efter nyår… det är en annan sak. Men helt klart hellre vinter såklart än regn. Slasket i Stockholm blev man rätt fort trött på.

Låter härligt med lite julskidåkning. Var lite försiktig bara… Hoppas ni får det skönt och trevligt. Såg att Klarnas VD skulle vara där också över jul. Passa på att låna till en ny båt om du ser honom. ;.)

Hehe, han är ju god för milarjder. Han kan ge mig en båt i julklapp utan att det märks. Har han någon koppling till Järvsö? Noterade att alla betalningar när man bokar stugor och så går via Klarna nu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.