Categories
Betraktelser & Berättelse

Microsoft

Microsoft skall som bekant bygga datacenter i Gävle. Det kommer att innebära sen stort antal transport. Ja då erbjuder Microsoft sig att bygga en ny väg dit och ny påfart på E4’an. Bara sådär liksom. Man får en liten, liten förståelse om hur mycket pengar allt det där handlar om…

2 replies on “Microsoft”

Ja man kan undra. Trist att det blir någon slags budstrid i subventioner för att få dit dom här jättarna. Den där vägen som nu Microsoft erbjuder sig att bygga i Gävler för att slippa störningar visar väl med allt tydlighet att det här är bolag som klarar sig utan subventioner. Men börjar en så är såklart den där karusellen igång. “Stabilitet” borde räcka som konkurrensfördel i norden. Vilket antagligen är anledningen att man vill hit ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.