Categories
Böcker

Senast lästa bok

Idag är allt av Nicola Yoon

Nästa gång jag kommer till New York (nåja… jag har befunnit mig fem timmar på Kennedy flygplatsen som närmast), och Manhattan (nåja, jag har befunnit mig ~1000 meter ovanför som närmast) så skall jag åka till American Museum of Natural History och lägga min hand på Ahnighito och minnas den här boken.

Ja och i ännu högre grad. Om någon pratar om mörk materia så kommer jag alltid att tänka på kärleken som den förenande kraften (den femte grundkraften?).

Ja det finns fysik i den här boken. Det finns filosofi. Det finns stora mängder av kärlek. Men framförallt så finns det en vacker beskrivning av hur två unga människor möts en dag i New York, blir kära, och hur slumpen spelar in i deras möte med varandra och med andra människor. Gillar såklart också att den stödjer tanken om att följa sin passion före sin plikt. Åtminstone om man vill bli lycklig.

Japp, gillar. Mycket. Det här kunde vara en rent trivial historia men är allt utom det.

Läs!

Andra böcker jag har läst finns här.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.