Senast lästa bok

Outsider av Stephen King

Det är något underligt med Steven King. Egentligen skulle man bara flabba när man läser hans böcker. Flabba som en full apa utan svans åt orimligheterna. Men det gör man inte. Steven King kan som ingen annan få historierna om de där underliga övernaturliga varelserna och blodet som skvätter rinner och pulserande bubblar ur ur såren, maskarna som krälar ur skottskadan, ormarna som biter när foten ramlar ner i hålet med trehundratjugo stycken av dom, kaskadspyorna som en följd av det som upplevs, hemskheterna helt enkelt, ja, att bli trovärdigt. Man blir rent av förbannad på huvudpersonen som inte tor det handlar om något övernaturligt. Ja och man läser på och läser på och njuter av varenda sidan man får ynnesten att läsa.

Så läs!

Alla andra böcker jag läst finns här.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.