Categories
Böcker

Senast lästa bok

I det sista regnet av Janesh Vaidya

Det finns filmer och böcker som kan förändra liv. Det här är definitivt ett sådant verk. Du kan gå in i första sidan i den här boken som materialist och komma ut på sista sidan som en man eller kvinna som vill skänka bort alla sina ägodelar och leva ett annat liv. Den är egentligen livsfarlig alltså. Kan krascha långvariga relationer och skapa jobbigheter ingen vill ha.

Är man en gammal gubbe nyfiken som jag så har man såklart hunnit fundera en del. Det mesta av visdomen här har jag nog klurat fram på egen hand. Jag behöver inte ens alla gudar. Men många av visdomarna som lärs ut här är ändå härligt underbara att ta del av. Så självklar och utan pekpinnar och måsten en bild av alltet kan vara.

Men det här är en roman. Den är fantastisk som sådan också. En kärlekshistoria i en del av världen som man inte kommer att besöka, men som det lika fullt är underbart att ta del av. Platsen är inte alls helt olik Los faktiskt. Fast den då på andra sidan jorden.

Jag säger bara LÄS!
L

Alla andra böcker jag läst finns här.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.