Categories
Betraktelser & Berättelse

Alltid

Förändring är viktig när man blir äldre. Därför skulle jag väl inte sätta upp den där ljusslingan nu till advent. Men jag gör det ändå. Som jag gjort i så många år nu. Ja, som jag kommer att göra tills jag inte orkar sätta upp den eller helt enkelt ger fan i det.

Jag låtsasjobbar.  Uppe i lägenheten bakas pepparkakor. Doften sprider sig som en slingrande anakonda genom huset. Det är trevligt att finnas till. Ja och jo, ljuset, rött för dagen, brinner här på skrivbordet. Lugnar sinnen som vill dra iväg på picknick i blomstrande backar.

Här är det varmt och skönt. Icke så i Ryssland

Det finns alltid något att vara glad för.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.