Categories
Betraktelser & Berättelse Status från just idag Swedish

Dammsugning

dammsugare_1

Har precis städat klart här i huset. Ja eller gjort min del av det hela. Dammsugning är ju sådär. Med ett par lurar och bra musik så fungerar det ändå ganska bra tycker jag. Speciellt Metallica och Perssons Pack fungerar bra har jag noterat. Nu vet jag att det går dåligt för Electrolux så jag kom på några förslag.

1.) Eftersom jag gissar att det är fler som lyssnar på musik när man dammsuger borde man inte kunna köpa ett häftigt skal till sin dammsugare. En svart med nitar och läder för hårdrockare. Ett blinkande, glänsande, regnbågeaktigt med paljetter för schlagerfantasten osv. En utmärkt efter marknad dessutom eftersom en del ändrar stil över åren.

2.) Musikmaskineriet borde ligga i dammsugaren. Plugga in SD-kortet eller USB stickan eller varför inte CD’n i dammsugaren och på med Blåtandshörlurarna som man köper som option och WOW och hej vad dammsugningen går som en dans. Lysdioder på munstycket bör definitivt blinka med musiken och några sköna lampor på själva dammsugaren är ju ett måste också eller varför inte en lasershow som option.

3.) Jag hyr min dammsugare för x kronor varje månad. Det gör att jag alltid har en superdupermodern dammsugare utrustad med val enligt ovan. Genom detta sätt att köpa dammsugare så deltar jag också i det stora städlotteriet. Ju mer jag städer ju större chans att vinna storkovan. När man vinner småvinster spelar dammsugaren små glada melodier och när man minner storkovan på tio miljoner så exploderar den lite miljövänligt och fyller lägenheten med ljuv konfetti (städning ingår naturligtvis i priset). Jäklar vad det skulle städas.

För såhär 1900-tals dammsugande kan vi ju inte hålla på eller hur!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.