Categories
Betraktelser & Berättelse Status från just idag Swedish

End of day!

Min whisky är slut. Jag skall fylla pellets och gå upp och slagga. Tar en titt på natten och stjärnorna där ute i förbigående. Förundras som vanligt. Där uppe väntar en bok om en nazistisk soldat under andra världskriget som berättar varför han blev som han blev och gjorde det han gjorde. Intressant. Där väntar också katterna. Frasse, gammelkatten, som gärna vill ligga nära och somna där. Petit Froggolit’, kattungen, kommer också gärna och kryper in under täcket och gonar in sig vid någon av mig tydligen ändå älskad fettvalk. En förkyld och febrig fru hostar antagligen också ikväll där någonstans till vänster om mig. Hoppas hon mår bättre imorgon. Läser ett kapitel sen sover jag antagligen och sover drömlöst. Med gott samvete. Jag försöker att inte skada någon. Gör mitt. Osedd av Gud och de stora och betydelsefulla. Lyckas inte alltid men försöker leva mitt obetydliga enkla liv så gott jag kan. Som en enkel människa och o-cool gubbe som trivs med att vara just det i förändringens tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.