Categories
Swedish

Dags för skrubben

I helgen tog pelletsen slut och med en månad kvar på eldnings säsongen men med begränsad budget (minst sagt) så gäller det att anpassa kostymen efter situationen. Naturligtvis är det under den kallaste tiden under den här vintern som detta händer. Gud har antagligen något han/hon/det vill att vi skall fatta.

Så lösningen är att plocka fram el elelementen i lägenheten och begräna boendeytan så mycket det går. Kontoret som är omöjligt att värma upp på annat sätt än med pellets flis får stå kallt. Jag hoppar in i en liten skrubb som är lättare att värma upp. Karin sitter uppe.

100_0629.JPG

Det fåniga är att vi båda skulle klara oss utmärkt med ett varsit mindre rum. Mer än hälften av den yta vi värmer är döyta som vi egentligen inte behöver. Men vi sitter fast med ett stort hus som vi egentligen inte behöver. Frågan är hur man blir av med åbäket. Kanske är en tänsticka den enda möjligheten. Lugn lugn. Det är inte försäkringebedrägeri jag pratar om. Ingen ide att försäkra det här huset. Premien för en sådan överträffar värdet på några år.

25’e idag. Egentligen skulla jag fÃ¥tt lön idag men min största kund har inte betalt sin faktura sÃ¥ det är bara att vänta och hoppas att det bara är pÃ¥sken som försenat det hela. Hoppas bara att Fortum och min bredbandsleverantör LjusNET ocksÃ¥ kan avvakta…..

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.