Categories
Betraktelser & Berättelse

Allt är på låtsas

Jag fryser. Ingen är väl förvånad över det. Allra minst jag. Ja det är inget fel på inomhustemperaturen. Den ligger där den skall.  Men jag är en fryslort och fryser alltså lik förbannat. Liksom bara för att. Men varmare väder är visst på ingång. Ukraina hade +28 grader idag, tydligen, den luften är på väg hitåt. Tackar. Kan man säga annat?

Annars tuffar livet på. Möjligen bara lite för trött just nu. Kunde liksom inte avsluta min gärning i tid igår och gå och lägga mig. Men sådant händer. Japp, tydligen också i min ålder. Betalar alltså priset idag.

Godissugen! Hmmmm…. Men inget att göra åt. Man får härda sig och suga på ramarna. Finns det inget godis så finns det inget godis. En av livets lärdomar.

Verkar som om jag kan få upp musiken på Spotify och Itunes etc. igen. Känns bra om det nu fungerar. Lite legacy över det där. Ja och **bara** det. Hellre låtarna kvar där än en ståtlig gravsten liksom. Ja och koden på Github då såklart. Bloggen är väl en del av det där också. Att överleva med sin gärning fast man är borta själv. Ja, fast man jobbar för “NU” i varje sekund. Men är man död bryr man sig kanske inte. Eller “kanske” är väl ett svagt ord i sammanhanget. Fast man hoppas ju på att få vara kvar ett tag till…

Ja alltid något alltså.

Men “the work”, nja man kan ju nu inte kalla det det egentligen, men ändå, fortsätter. Allt är på låtsas.

 

2 replies on “Allt är på låtsas”

I en avlägsen framtid, om du viker hädan innan evigt liv eller möjlighet att få sitt medvetande uppladdat till IRC är uppstyrt, ska jag se till att blogg och musik lever vidare i cyberrymden. Ett löfte!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: