Categories
Betraktelser & Berättelse

Slut för idag, tack för idag

Då återstår bara fylla pellets och läsandet av ett eller två (eller tre) kapitel i Nessers senaste, av den här dagen. Japp, en bra dag, tabeller, och tabeller och tabeller. Refaktoring. Min hobby kanske kan det räknas som ett sätt att behålla och utveckla kompetens också. Frågan är till vad och varför såklart. Men vissa frågor skall man inte ställa sig själv. Låta andra få fundera över. Vore TV tittande eller slösurfande bättre. Kanske.

Orange kuvert levererat idag och det är väl ingen upplyftande läsning precis. Men vafan det får gå det också när det väl är dags.

Det runda molnet på bilden svävade över byn idag. Snurrigt liksom.

Men med djupt mörker och plusgrader utanför fönstren så slår jag av lysrören här på låtsaskontoret. Det finns liksom inte annat att göra om man vill upp i tid imorgon. Förr satt jag till två eller tre om natten med lätthet och kom upp ändå. Icke så längre. Ja och visst har jag alla möjligheter i att vara flexibel i säng- och uppgående. Men resten av världen har sitt mönster och vill man vara en del av den så får man försöka anpassa sig.

Så god natt!

 

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.