Categories
Betraktelser & Berättelse

Evothings AB

Strax före sommaren försökte jag “prata” med en av snubbarna Evothings. Jodå, jag ville få till någon slags demo mellan VSCP och deras grejer. Två Svenska IoT företag liksom. Jodå jag hade försökt förr. Men såklart inget svar den här gången heller. Jag blir lite irriterad när jag blir ignorerad. Man kan skicka ett “nej har inte tid”, “nej är inte intresserad”, “vad är VSCP för skitsystem? Har aldrig hört talas om!!! VILL INTE HÖRA TALAS OM!!!!!”, men inte ignorera. Jo, jag vet att JAG är en dålig människa som blir irriterad av sådant. Usch.

För några år sedan vann Evothings en EU finansierad IoT tävling, Ja VSCP kom inte med i själva tävlingen ens såklart. Men vem hade trott det egentligen? Jojo jag vet det där är lite (hmmm… är det ganska mycket?) surt sa räven. Ja, jag är nu konstaterat ändå en dålig människa…

Ja hur som helst, när jag då ser att de inte har kunnat betala ut löner till sina anställda under november och december (En jävligt dålig grej om man har anställda!, förbaskat dåliga månader att hålla inne lön på dessutom!) så skulle man väl kanske bli så där Svenskt skadeglad.  Ja eller på en ännu högre nivå, Los-skadeglad.  Men tänk! Jag blir inte det. För jag ser de där visionerna och drömmarna som de där människorna också antagligen sitter på.  Som de vill realisera. Precis som jag. Det är syn om de inte får chansen att buffa hela grejen i mål. Om det nu finns något mål.

Fast jag tror såklart på samarbete. Frågar någon så brukar jag försöka hjälpa till. Få till något. Men det är klart för sådant vinner man inga priser.

Hoppas i alla fall att det reder upp sig. De nu injicerade 500K räcker inte länge tyvärr.  Fast å andra sidan är det +500K mer än vad som finns i den här kassan. Om man nu tänker så.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.