Categories
Betraktelser & Berättelse

Oinspirerat

Total avsaknad av inspiration. Borde ta paus alltså. Men K skall hämtas så inte än. Snart, Vad det nu skall tjäna till att sitta här. Men jag sitter här. Kan inte annat. Trettio kvadrat känns för litet. Utanför dörren hit tvåhundratrettio mer eller mindre kalla kvadratmeter som inte används. Det är som när man skall skissa idéer. Man skall ha stora papper. Så att man inte begränsas av bagateller och känner att man kan ta i. Samma sak med lokaler. Det skall finna luft runt omkring en. Och uppåt. Här där jag sitter nu finns det bara utrymme uppåt. Men det passar kanske situationen.

Fast mest sitter såklart den där oinspirationen i huvudet och man får ta det med jämnmod, det går inte att köra på jämt. Jag kan leva med några “odda” dagar oinspiration.

Förr, med en aktiv firma, kunde jag hugga tag i hårdvara sådana här tillfällen. Det fungerar nästan alltid. Nu när jag bara jobbar för att få tid att gå finns då inte samma nytta med att tillverkade hårdvarumoduler. Kan ju inte sälja dem!

Tycker fortfarande det är förbaskat konstigt såklart. Att det är bättre om jag sitter här overksam, än att gör något. Men hoppar alltså när man säger hoppa. Nejdå jag behöver inte förstå de djupa tankarna bakom reglerna…

 

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.