Categories
Betraktelser & Berättelse

Så var inte ledsen

22152419999-2xlr_1

Mil efter mil. Fast man tar sig fram millimeter för millimeter. Hårdjobbat. Jag programmerar i Javascript. Jag är ingen Javascript programmerare. Allt tar tid. Den enklaste grej skall kollas upp. Man blir irriterad. Galen. Ja galnare då. Men det går framåt. Och håller man på så lär man sig väl Javascript också. Fast spagettispråk. Vacker blir det inte. Inte ens det som Javascript proffsen åstadkommer. Men kanske är det bara jag som tycker det. Kanske älskar alla spagetti nu för tiden. Ja och varför inte. Man är ur tiden på fler områden. Potatiskodare.

Gråvädret härskar fortfarande där ute. Nu sänker sig mörkret också. Det är bara att programmera på. Det finns inget att klaga på. Inte ett dugg. Det är nästan härligt.

Jag Googletvättar några maskiner idag. Det är bara Grodans Paradis AB och Google Inc som har den där servicen. Tvättservice ingår i lönen. Rätt vad det är ringer väl skatteverket och vill skatta det hela som förmån. Jag kommer definitivt då hävda upp till högsta instans att kalsonger och trosor som hänger där ute på strecket är troféer från det där rocklivet som man levde tidigare. Näpp, icke tvätt. Mer än så. Ju galnare påståenden ju troligare att de köps rakt av. Folket älskar sagor. Vill vara dumma. Japp, skatteverket med.

Så var inte ledsen.

Det går fler tåg.

Livet går vidare.

Det måste det.

ja och man får hänga med.

Det blir alltid bättre.

Så-det-så

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.