Categories
Betraktelser & Berättelse

En kvart kvar.

20160626_131441_resized

En kvart kvar sen ger jag mig. För idag alltså, Helig fredagskväll inleds. Nej jag är inte Jude. Om någon nu undrar. Jag följer ingen religion. Men tror på han/hon/det/gud om nu matematiken är dess språk. Men just det har inget med min fredagskväll att göra. Bara med livet. Och jämvikten. Alltid jämvikten före allt annat.

En bra dag. En bra vecka Ett skaplig liv. Ett som kunde vara mycket sämre. Man skall inte gapa efter för mycket sa min mor. Jag går alltid med munnen fullt öppen. Det r kanske det som är felet med mig. För något fel är det. Jag som aldrig blir nöjd.

Men fredag således. Ledigt.

Han/hon/det/gud bor nog i Järvsö förresten. Folk borde vallfärda dit. Sm till Mecka.  En del gör det ju redan. Lill-Babs kan vara ställföreträdande när inte han/hon/det/gud har tid. Det blir ett och samma.

Lödröken skall få diffundera ut genom otäta väggar här nere på kontoret nu. Det är sådant lödrök. Min windowsburk uppdaterar windowsversionen just nu. Tror att alla gått hem den här tide en fredag och passar på. Men Linux tickar på. Ja de gör väl den andra burken också sen när den blivit uppdaterad. Men använder den mindre och mindre. För Spotify, bokföring oh för att skriva ut etiketter.  Snart inte ens för bokföring. Antagligen inte alls vad det lider. Efter ett helt liv från floppy ett.

Men en bra vecka. Tack för den. En bra löddag. Inget bränt. Insikter funna. Saker tar tid. Om man var fler… Men det är man inte. Tur är nog det. Nu har min fredagskväll börjat. Magen skriker. Jag är hungrig. Stänga av och gå upp. Snart är det måndag igen. Längtar…

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.