Categories
Uppmuntran

anti-priser

20160630_080036

Min prishylla. Japp på sätt och vis har jag en. Den kan kanske också kallas antiprishylla. Jag har nämligen fyllt en hel vägg med allt det där negativa som man sagt om mig och det jag gör. Ja allt får inte plats där. Jag skulle behöva väggarna i två hus för det. Några godbitar finns det. PO Tidholm, författare och TV personlighet. “du bara svamlar”, sagt om det jag skriver då såklart. Eller Hellsingland Undergrounds förgrundsgestalts, Charlie Granberg. “din musik suger” om all musik jag gör, gjort och kommer göra, “VSCP has no chance what so ever” sagt av Ericsons gamle VD, ja osv. De där uppmuntrande tillropen ni vet, de som får en att fortsätta och aldrig ge upp. I alla fall fungerar de så på mig. De där berömmande orden glömmer jag samma dag jag hör dom, men dom här orden dom hänger kvar livet ut.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: