Categories
Status från just idag Swedish

Facebook

Har deaktiverat mitt facebookkonto för vilken gång i ordningen vet jag inte. Man kan lätt få för sig att man har “vänner” där men börja man tänka lite istället för att bländas av det ytliga så ser man snart att det bara är ett luftslott alltihop. Så jag deaktiverar. Men har man sen inga andra vänner – ja man sitter ju här mitt ute i skogen – så är det lätt att man åker dit igen. Accepterar det där ytliga och alltså aktiverar sitt konto igen. Vi får väl se hur det går den här gången. Just nu är jag i alla fall oändligt trött på hela företeelsen.

Det sorgliga är att jag har ett gäng musikkontakter där som ryker i processen. Dom saknar jag men egentligen betyder väl inte heller det något. Det är väldigt enkelriktat det också.

Klarar jag mig till imorgon den här gången?

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.