Categories
Betraktelser & Berättelse Swedish

Och gudarna skrattar så dom kiknar.

Gudarna satt där uppe och garvade åt mig idag igen. Packade upp mina varor på bandet. Pjoff sen gick kassan sönder. Efter en kvarts fixande och väntan på bootning av diverse attiraljer så försökte vi igen men icke.

Packade ned grejerna i matvagnen och började röra mig bakåt i dom nu ansenliga köerna. Intressant att se blickarna på dom som stod efter mig i kön. Dom vek gärna bort den när jag moloket kom vandrande där längs kön. Riktigt såg hur dom tänkte att “måtte han inte fråga om han får ställa sig framför mig”. Men jag är ju van datorkrångel både på fritiden och privat och inte mer jäktad än att jag kan stå sist i kön två gånger en fredag.

Datorkrångel förföljer mig. Mer än en gång har det hänt att hotellrummet inte varit bokat trotts att jag haft bokningsbekräftelse eller som i USA, Las Vegas, när jag väckte det sovande paret när jag trött och ovetande vandrade in i det redan upptagna rummet. Då är man glad att det äldre paret som låg i sängen – och trodde att dom skulle bli rånade – inte hade “pickadollerna” med sig och sköt först och frågade sen på Amerikansk maner.

Men som sagt det här är gudarnas spratt det är jag alldeles säker på. Nått slags sinne för humor har gudomen ändå. Hur det gick där i kön. Jo, man öppnade en ny kassa och då fick jag ställa mig först. Jodå, det löser sig alltid till slut. Även på hotellen och annorstädes. Men ni kanske kan förstå att jag känner en viss tvekan när jag skall flyga. Ombootningar blir så mycket omständigare då.

%d bloggers like this: