Categories
Betraktelser & Berättelse

Bokförd och avstämd (byt “d” mot “t” vid behov)

017

Bokföring för 2014 klar och allt avstämt. Det är med en speciell känsla man sitter där efter det. Visst, det blir inte ett kanonår precis. Ekonomiskt. I allt annat ett bra år. Jag har nått fram till en rätt bra position nu. Utvecklingsmässigt. Dags för slips och kavaj och inträda i säljarrollen. De två rollerna som är så svåra att kombinera. I alla fall om man vill utföra dem till 100%. Men är man själv i företaget finns det ju ingen annan möjlighet. Man får helt enkelt ha en skinka på varje stol så att säga.

Med detta klart innebär det att jag denna dag nådens år 2015 kan ramla tillbaks och ägna tid åt det jag helst vill göra. Utveckla. Jag är en lycklig människa helt enkelt. Men först skall jag skrota en av mina servrar. Kommunen hade den goda smaken att dumpa några maskiner i återvinningen och de råkade hamna i min bil. Samtliga bättre än mina gamla servrar. Återbruk. Och ja, jag vet att man inte får ta grejer som är kastade i återvinningskorgarna men…

 

 

2 replies on “Bokförd och avstämd (byt “d” mot “t” vid behov)”

Blir skeptisk när det gäller kasserade serverburkar! Dom har förmodligen gjort sitt. Fast ditt lager kanske är fullt av gammalt datatjafs! Hehe! Sen gick det inte att ringa dig helgen som var.

Vi prata gamla grejer här och Linux. Inget man kör Windows på. P4’or och inga serverburkar.

Ny telefon nu, dock samma gamla Felia, men ev. märker jag när du ringer i fortsättningen. I alla fall har sannolikheten ökat. Kanske.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.