Categories
Betraktelser & Berättelse Swedish

Dagens kaffe

Dagens kaffe får bli för “ordet”. Ord som kan trösta, ord som kan förgöra, ord som kan ta med oss på resor i andra människors världar och in i universum som kanske inte finns på det sätt som vi enkla människor menar med att existera. Ord formade av bokstäver som kan vara mer dödliga än vapen och ord med mer läkekraft än medicin. Ord som sagda av finare folk är lite bättre och viktigare än samma ord sagda av vanligt folk. Ord som kan stavas fel eller stavas rätt. Ord som kan “sär skrivas” och reta upp dom som tycker det skall vara ordning i världen. Ord som kan vara trasiga, lortiga och sneda. Ord som gör att man tycker om någon. Ordmagi, ordspyor, ordraketer, ordtrams, ordorgasmer. Till alla orden höjer jag idag ödmjukt min kaffekopp.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: