Categories
Betraktelser & Berättelse

Dagas att ge sig

Det är dags att ge sig för idag. Halvdag. Jag väntar bara på att koden skall flyta iväg över Atlanten till säkert förvar där på andra sidan. Eller så att NSA får lite mer att läsa om man vill se det på det sättet. Men själva öppenheten i sig är ett hot och en protest mot det som NSA och liknade organisationer står för.

Sitter här och fryser. Inte för att det är kallt utan troligen för att det är virus som härjar runt i kroppen. Så jag tänker ge mig för idag. Låta mina krigare där inne få använda all tillgänglig energi för att bekämpa de där invaderande styrkorna så att man kan få jobba imorgon bitti också. Ja istället för att hålla ocool gubbe upprätt och hjärnan på samma gubbe igång. Onödigt liksom om det inte är full fart ändå. Fast det har varit ganska bra fart det också. Har fått mycket gjort idag.

Imorgon dags för en drivare för Windows följt av en drivare för Linux för min nya modul. Det blir liksom verklighet av grejerna sen. De skall säljas och så. Ja om man nu är friskt då. Men det räknar jag liksom med. Det skall ju blåsa och vara mysigt. Island och England verkar få det blåsigt i natt.

2014-12-09_23-13-59

Så jag bjuder godnatt härifrån skogarna och vandrar ner i källaren och fyller lite pellets och sen upp till bok, katt och säng.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.