Categories
Betraktelser & Berättelse

Bokföring, följt av prototypbygge, följt av besvikelse.

004

En prototypdag som inleddes med bokföring och slutade med besvikelse. Så kan dagen sammanfattas. Besvikelsen kommer sig av att den byggda prototypen visade sig vara felcaddad. Så hundra kort i soppåsen. Men det är klart att här åker aldrig något i soppåsen. Rätt vad det är hittar man på någon alternativ användning för de där idag oanvändbara kretskorten. Men grämer sig lite gör man ju ändå såklart. Nytt kort och nya tag imorgon. Det felaktiga kretskortet är redan omcaddat och får väl fara iväg till Kina för tillverkning vad det lider. Ekonomiskt spelar det väl ingen större roll. Hundra kort kostar lika mycket som en prototypserie på några stycken, Så man kan chansa. Surt ändå.

Men det är såklart sådär det ser ut. Ibland tänker man inte rätt – det är bara så. I det här fallet en spegling som naturligtvis inte skulle vara en spegling. Självklart nu men knappast då när jag skickade iväg grejerna.

Men får sova på saken. Nya friska tag morgon helt enkelt och eftersom det verkar som om snön helt missade idag oss så skall morgondagen bli en ypperlig dag. Störtregn den 24/11 är man inte van vid här uppe. Verkligen inte. Men jag jublar varje dag det vita täcket håller sig under en centimeter och gärna inte är där alls som nu.

 

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.