Categories
Betraktelser & Berättelse

Oj!

2014-09-17_23-46-07

Klockan är strax tolv och jag kommer på att jag inte har skrivit en enda rad här i bloggen. Det handlar om Javascript det där. Alltså att bloggen är oskriven. Jag hatar Javascript. Men älskar däremot resultatet man får av att använda skiten. Så det är väl den renaste formen av hat-kärlek med andra ord. Har man stålarna så hyr man in händer som fixar det där såklart. Har man inte stålarna får man fixa det själv. Svårare än så är det inte och inget att fundera över. Det är såklart fullständigt korkat att en inbäddad programmerare sitter med UI. Det säger sig själv. Men också det är som det är. “Du tänker för mycket” skulle frugan sagt om jag fortsatt att tänka i den riktningen men jag skiter alltså i det denna gång.

Almi tror tydligen på IoT via Javascript men det är väl ett annat Almi där söderut än det vi har här. Här har man inte fattat att det finns något IoT men det kommer. Endera dan.  Fast i norr med också ser jag nu. Nä jag är inte avundsjuk… 😉  Bara lite…

Ja alltså en dag  sittande på stolen och koncentrerat leta information och testa. Kom väl ungefär dit jag ville. Och det tog väl ungefär fjorton timmar längre än det skulle ha gjort för någon som jobbade med Javascript/HTML/CSS hade gjort samma sak. Men det är som det är alltså. Många vill ha hjälp härifrån men få ger hjälp tillbaks.

Men får nog ge upp för idag. Finns bok där uppe att läsa. Anna Jansson med en annorlunda roman för hennes del. Lite spännande att läsa just därför. I morgon skall jag fortsätta med det här och sen köra igång de grejer jag jobbat med de senaste tre veckorna. Det brukar vara ett lite slitigt moment innan allt fungerar. Oftast gör det det till slut för det mesta trotts allt.

Godnatt!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.