Categories
Bilder

Gudens tecken – torka framöver.

1fJ5YjQ

En av stolarna i biblioteket är det perfekta stället att sitta och raka sig i. Men “Jesustavalan” har sin förställning idag så jag sänker vördnadsfullt rakapparaten och beskådar det hela. Japp den där tavlan som hänger där på väggen är näst på kö att utses av påvliga sändebud som en helgontavla. För tittar man närmare…

forstorat

så ser man att motivet inte är detsamma som det brukar vara. Strindberg och de andra konstnärliga dryckesbröderna har bytts ut mot en kaktus. Helt klart ett tecken från han/hon/det/gud att här behövs torka.

1iTEgeR

Föreställning varar såklart bara någon minut och under en speciell period på året och när vind och luftfuktighet är de rätta. Ingen vet när det hela utspelar sig nästa gång.

Halleluja!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.