Categories
Betraktelser & Berättelse

Jag tror på den här dan

images

Vi vaknar på morgonen och det är kallt i huset. Pelletsbrännaren har stannat. Det händer ibland. Inte ofta men alltid när det får mest effekt och folket i huset har en jäktig morgon ändå. Själv startar jag den sköna värmealstraren igen och smyger ner till kontoret och låter de andra rusa omkring där uppe. Men det lugnar sig efter ett tag. Tvätt får ske på gamla beprövade sätt med uppvärmt vatten och handfat. Själv kan jag ju vänta ut uppvärmningen av hus och vatten igen, det kan inte son och hustru som måste iväg till sitt. Man har det bra…

Mycket att göra idag. Kodar om en av mina produkter och det är en hel del att fixa. Just det här att tillverka saker innebär så oändligt mycket mer jobb än vad man tror innan man gjort det. Det finns hundratals detaljer som skall fixas och nästan lika många regler som skall uppfyllas. Men tillfredsställelsen är enorm såklart. Att någon vill använda en sak som jag konstruerat. Att någon hittar på nya användningsområden osv. Det är jäkligt skoj och ger en enorm tillfredsställelse.

Åtta grader kallt ute och solsken. Solen har liksom segrat över det kompakta  novembermörkret. Tror på den här dan. Jag är född optimist.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: