Categories
Betraktelser & Berättelse

Fåfänga!?

Screenshot from 2013-09-24 18:01:57

Sitter och pustar ut större delen av förmiddagen idag. Alltså hur kan det vara jobbigare att ha hantverkare som gör jobbet än att göra det själv? Det är något mentalt med det där. Hur som helst finner jag mig vara helt slut under förmiddagen. Tack och lov så tar det sig fram emot lunchtid och jag är igång igen ungefär när någon länkar dagens artikel om företaget, men där det inte ens nämns vid namn…

Jag tror säkert det finns människor som tror det är roligt att befinna sig i tidningen. Det är det inte! Först och främst ser man en tunnhårig, fet och (rätt) töntig person (eller kvitto på att man också ser o-cool ut) som man inte känner igen från bilderna. Sen är det allt det där som man sa när reporter och fotograf var här som nu är tolkat och har blivit något annat. Det är inte mycket som är sant längre. Det har funnits tillfällen när jag velat skrika och lägga mig på golvet och hamra med händer och fötter för att ingen förstår vad jag säger eller gör men jag har gett upp allt det där numera. Accepterat att folk ser mig som “han som sitter hemma och håller på med datorer. Reparerar dem visst inte längre. Men nått med datorer är det och hemma sitter han i alla fall hela dagarna”. Suckar iof när folk ringer och vill ha den eller den eller den eller den eller den elektronikprylen från sjuttiotvå reparerad “för han håller väl på med token där elektronik”, men accepterar som en tapper man numera. Men vid hemsideförfrågningar tar det slut. Då brister det liksom och jag faller samman. Tänk om man förstod hur långt ifrån varandra en drivare och en hemsida ligger varandra. Jag orkar såklart inte förklara eftersom jag inte kan det. Vet inte hur man gör. Har aldrig vetat det.

Men jag hämtar mig som alltid. Ja har ju sagt ja när man frågat om man fick komma. Det är ändå gratisreklam för företaget. Man får stå ut. Någon avundsjuk blir mer avundsjuk p något som det inte finns någon anledning att vara avundsjuk på. Tidningen har jag inte. Men är inte nyfiken på den versionen. Men spar i alla fall länken. Fåfänga? Antagligen. Men jag är samma person som igår och i förrgår. Åke Hedman står stadigt på jorden numera skall du ha jävligt klart för dig.

Om några dagar skall vi till

faro (1)

 

Faro, Portugal och sen till

gibraltarrunway

 

Gibraltar. Det sista som en utflykt ungefär som man skulle fara till Gävle/Sundsvall/Östersund/Borlänge härifrån. Tjugo mil tar en bort på olika sätt.

Men det är sen det. Nu jobba!

 

 

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.