Categories
Swedish

SÃ¥ var det dÃ¥ dags…

Mot Uppsala. Sonen skall lämnas av där. Nycklar hämtas. Mat inhandlas. Saker bäras upp.  Bredband installeras. Sen mot Gävle och Björke för samma visa i min lägenhet. Åtta ljuvliga veckor har gått till ända. Lite sorgligt. Hundveckor framför en nu fram till höstlovet. Men det skall nog gå. Trivdes oroväckande bra förra terminen.

En konsert med symfoniorkestern är inbokad under veckan. Och en orgelkonsert som tyvärr krockar med skolans insparksmiddag så vi får se vad det blir.  Har varit helt OK i Los i sommar. Beror antagligen på att staden också funnits där. Sen att ha kunnat leva utan den oror som normalt följt med sommaren och brist på jobb tidigare har naturligtvis varit skönt. Pengar har varit säkrade på kontot som på något magiskt vis fullts på utan egentlig motprestation.

Sen har vi byggt istället för att rivit i år. När vi flyttade hit fick jag använda rötangripet virke och den sista skvätten vitfärg för att få boendet i ordning nu har vi kunnat handla det vi velat ha och dessutom haft tid att genomföra en hel del grejer. Känns mycket mycket bra.

Mot Uppsala!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.