Categories
Swedish

Ger innehåll åt begreppet: ”Internet of things” – Elektroniktidningen

Entreprenören Kjell Brunberg på Upwis hör till dem som gett slagordet ”Internet of things” innehåll. Från sitt högkvarter i centrala Uppsala hjälper han industrin med trådlös uppkoppling av allt från fjärrvärmesystem till verkstadsmaskiner.

Source: Ger innehåll åt begreppet: ”Internet of things” – Elektroniktidningen

Categories
Swedish

Så ofte skal du vaske dit sengetøj | illvet.se

Dammkvalster, svett och svamp. Du har besök i sängen och om du inte tvättar dina sängkläder tillräckligt ofta kan det ge dig allergier. Läs här hur ofta du bör tvätta lakan.

Source: Så ofte skal du vaske dit sengetøj | illvet.se

Categories
Böcker

Senast lästa bok (Tre)

Tre av Valérie Perrin

Det blir såklart inte bättre än såhär. Den tar en stund att läsa den här boken men under den tid man läser den är den ständigt med en i huvudet. Liksom hänger sig fast. Pockar på uppmärksamhet och genomtänkande. Ja och lockar till att läsas vidare. Så flera kvällar så lägger jag mig faktiskt lite tidigare för att få njuta av den här historien.

Kan alltså bara rekommendera. Ja och definitivt skall man också ta sig ann Valéries förra bok Färskt vatten till blommorna. OJ! är det enda man kan säga om den…

Alla andra böcker jag läst finns här.

Vill du veta vad boken handlar om följ länken ovan. Jag tycker det inte ger ett skit dugg att upprepa handlingen här för åttiofemtonde gången i ett tyckande om den här boken.